Hääkukkakimppu maassa kirkon portaiden edessä.

Vaivattomasti vihille -hääpäivä Ulvilan kirkossa 2.1.2021

19.10.2020 14.42

Vaivattomasti vihille -tapahtuma on tilaisuus, jossa saman päivän aikana vihitään useita pareja. Pääset vihille juhlavasti ja pienellä vaivalla. Vihkimisiä toimitetaan klo 15 alkaen.

Päivän aikana voi solmia avioliiton tai pyytää aiemmin solmitulle liitolle siunausta.

Saman illan aikana vihitään useita pareja. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, vihitään useampi pari samalla kertaa. Tapahtumassa kaikki musiikista pieneen tarjoiluun on järjestetty sinulle valmiiksi. Seurakunta järjestää tarvittaessa todistajat ja tarjoaa juhlakahvit Kirkkotuvassa n. 20 hengen juhlaseurueelle vihkimisen jälkeen.

Mukaan tarvitset:

- tulevan puolisosi ja sormukset
- avioliiton esteettömyystodistuksen
- molempien henkilöllisyystodistukset

Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon 10.12.2020 mennessä p. 02 535 0600 tai sähköpostilla ulvila.srk@evl.fi. Tarkempi aika varmistuu, kun vihittävien määrä on tiedossa.