Perheiden arkiolohuone ja arkikahvila

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kokoontuu Friitalan seurakuntakodilla, Rauhantie 1, Ulvila

Arkiolohuone!

Arkiolohuoneessa tarjolla arkiruokaa (maksuton), puuhaa ja seurustelua. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Voit tulla ja osallistua tai oleskella ja seurustella. Tervetuloa!

Ensimmäinen arkiolohuone koronatilanteesta johtuen Friitalan seurakuntakodin pihassa 2.9. klo 17 alkaen makkaranpaistoa ja piha puuhia (Sateen sattuessa siirrymme sisälle puuhailemaan)

Friitalan arkiolohuoneet: 7.10. 4.11. ja 2.12

Kullaan arkiolohuoneet: 16.9. ja 18.11.

Arkikahvila!

Arkikahvilassa oleskelua ja seurustelua, illan päätteeksi pieni iltapala. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Voit tulla ja osallistua tai oleskella ja seurustella.  23.9. 21.10. ja 18.11.

Tervetuloa!

Muistattehan että mukaan tullaan täysin terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, vältetään lähikontakteja. Ohjaajat huolehtivat lelujen säännöllisestä pesusta ja puhdistuksesta. Eri ryhmillä on omat lelut.

Kiitos että ymmärrät järjestelyt ja tahdot toimia niiden mukaan.

Kaksi lasta maalaa vesiväreillä.
Vauva on lattialla ja tutkii lelua.