Poika piirtää päiväkerhossa.

3 - 5 vuotiaille tarkoitettua säännöllistä toimintaa.

Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa
kolme tuntia kerrallaan (3-vuotiaille kaksi tuntia kerrallaan) elokuusta toukokuulle.

Kerhossa hiljennytään, leikitään, lauletaan
ja puuhaillaan yhdessä toisten samanikäisten kanssa.

Muistattehan että kerhoon tullaan täysin terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, vältetään lähikontakteja. Ohjaajat huolehtivat lelujen säännöllisestä pesusta ja puhdistuksesta. Eri ryhmillä on omat lelut.

Päiväkerhoon tullessa lapsi luovutetaan ovella ohjaajalle, joka huolehtii riisumisesta ja käsien pesusta. Kerholaiset odottavat aina hakijoita ulkona puettuna ja kädet pestyinä. Vältetään ylimääräisiä kohtaamisia sisätiloissa aikuisten kesken.

Kiitos että ymmärrät järjestelyt ja tahdot toimia niiden mukaan.

Päiväkerhot syksyllä 2022

Päiväkerho on tarkoitettu ensisijaisesti ulvilalaisille lapsille. Ryhmiin ilmoittautuvat 2017-2019 syntyneet, ryhmien mukaisesti.
Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ilmoittautuneiden määrästä johtuen ryhmien kokoontumisaikoihin saattaa tulla muutoksia.
Lopullinen päiväkerhoryhmä ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostilla 20.5. mennessä

Ryhmät:

Kirkkotuvan 3-5-vuotiaat päiväkerho maanantai ja keskiviikko Iltapäiväryhmä 12.15-15.15

Kullaa Maanantai ja tiistai luontopäiväkerho 3-5-vuotiaat aamupäivä 9-12 (jos ryhmä jää kovin pieneksi kokoontuu ryhmä maanantaisin normaalisti ja joka toinen tiistai Avoimen päiväkerhon yhteydessä)

Friitala 3-5 vuotiaiden päiväkerhoryhmä tiistai ja torstai aamupäivä 8.30-11.30

Harjunpään 3-5-vuotiaiden päiväkerhoryhmä tiistai ja torstai Iltapäivä 12.30-15.30

​​​​​​

Mukaansa kerhoon lapsi tarvitsee
pienet eväät.

Esimerkiksi leipää, mehua ja pieni hedelmä ovat hyvät eväät. Keksejä tai karkkia ei kerhossa syö kukaan paitsi silloin, kun syntymäpäiväsankari haluaa tarjota kaikille.
Kerhotossut tai jarrusukat
Ulkovaatteet
Ulkoilemme säännöllisesti kerhon aikana. Jokaisella lapsella tulee olla sään mukaiset varusteet mukanaan.
Kirjoita lapsen nimi kaikkiin varusteisiin!

Lapsi päiväkerhossa leikkimässä.

Päiväkerhoja kokoontuu eri puolilla Ulvilaa.

syksy 2022

Friitalan seurakuntakodissa, 3-4 v ryhmä, 5- v ryhmä