Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila
Puh. 02-535 0600 (vaihde)

Ulvilan kirkon vieressä sijaitseva kirkkotupa on rakennettu v. 1969 ja se koostuu A- ja B-rakennuksesta. A-rakennuksessa sijaitsee iso seurakuntasali, joka on jaettavissa väliseinällä pieneen ja isoon saliin. Lisäksi siellä on päiväkerhon tiloja. B-rakennuksessa sijaitsee henkilökunnan sosiaalitilat ja päiväkerhon tila.

Kirkkotuvan salia vuokrataan juhlakäyttöön ja sinne mahtuu maksimissaan 150 henkilöä. Salista on erotettavissa pienempi tila, johon mahtuu maksimissaan 64 henkilöä.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta p. 02 5350 600.

Salia esittelee ja lisätietoja sen varustetasosta antaa vahtimestari Taina Kalliomäki, p. 044 7350 652.

Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila

Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.