Saarentie 5 , 28450 Vanha-Ulvila
Puh. 02-535 0600 (vaihde)

Ulvilan kirkon vieressä sijaitseva kirkkotupa on rakennettu v. 1969 ja se koostuu A- ja B-rakennuksesta. A-rakennuksessa sijaitsee iso seurakuntasali, joka on jaettavissa väliseinällä pieneen ja isoon saliin. Lisäksi siellä on päiväkerhon tiloja. B-rakennuksessa sijaitsee henkilökunnan sosiaalitilat ja päiväkerhon tila.

Kirkkotuvan salia vuokrataan juhlakäyttöön ja sinne mahtuu maksimissaan 150 henkilöä. Salista on erotettavissa pienempi tila, johon mahtuu maksimissaan 64 henkilöä.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta p. 02 5350 600.

Salia esittelee ja lisätietoja sen varustetasosta antaa vahtimestari Taina Kalliomäki, p. 044 7350 652.

Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila

Kirkkotuvan avoin päiväkerho on PERUTTU uusien koronarajoitusten vuoksi

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho. Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa liukuvasti aamupalalla 9-9.30. Lyhyt alkuhetki joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja, seurustelua ja leikkiä. Aamupala (1euro/perhe) Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.
Avoin päiväkerho on peruttu uusien koronarajoitusten vuoksi.

Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila

Kirkkotuvan avoin päiväkerho, vauvakerho on PERUTTU uusien koronarajoitusten vuoksi

Avoin päiväkerho
0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho. Ryhmän ohjelma vauvaperheille (ei askartelua) Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa liukuvasti aamupalalla 9-9.30. Lyhyt alkuhetki joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Seurustelua ja leikkiä. Aamupala (1euro/perhe).