Tutki uskoa


Murustaako.net 

Seurakunnan yhteinen blogi. Haluatko sinä jakaa ajatuksia uskosta ja elämästä Ulvilassa ?  

Blogiin pääset mukaan ottamalla yhteyttä Taneli Nurmenniemeen (044)7350 625

 

Hartauskirjoitus

Perheleiri

Olin viikonloppuna perheleirillä. Se oli ensimmäinen leiri, jossa olin itse työntekijän roolissa. Alussa minua hermostutti ja mietin, miten selviän leiristä. Leirillä oli kumminkin paljon toimintaa ja hyvää ruokaa. Sainkin leiriltä hienon kokemuksen sekä lisää luottamusta omiin taitoihini. Mieleen jäi perheiden hienot taideteokset ja askartelut sekä yhteiset hetket. Tunnelma oli tiivis ja eloisa.

Siellä huomasin monia asioita, joista voin olla kiitollinen. Hauskoja hetkiä oli leirin aikana paljon. Askartelu, yhteiset pelit ja leikit tuottivat monenlaisia tunteita. Päällimmäiseksi toivottavasti kumminkin kaikille jäi mukava olotila. Yhteiset laulu- ja rukoushetket tuntuivat ihanan yhteisöllisiltä. Ruoka oli monipuolista ja sitä oli runsaasti. Oli upeaa istua pöytään, ilman että tarvitsi itse tehdä ruokaa. Olenkin todella kiitollinen heille, jotka ruuan olivat meille valmistaneet. Luonto leirikeskuksen ympärillä oli kaunista ja virkistävää.

 Leirillä ollessamme olimme luonnon keskellä. Luonto on tärkeä asia meille monille. Se rauhoittaa ja antaa tilaa hengittää. Luontoon voi pysähtyä ja ottaa hetken itselleen ja läheisimmilleen. Sateisesta ilmasta huolimatta raikas ympäristö teki hyvää mielelle. Alueella oli paljon marjoja ja sieniä, puut alkoivat olemaan kauniissa ruskassa ja järvi oli upea. Iltanuotiolla hämärä syysilta loi lumoavan tunnelman. Leirillä perheet pääsivät kokoamaan omat alttarit. Alttareille perheet keräsivät monia erilaisia asioita ympäristöstä, kuten käpyjä ja kukkia. Alttarit olivat kauniita ja niistä näki jokaisen oman kädenjäljen. Leirillä muistin luonnon tärkeyden ja toivon että kaikki pidämme mielessä, kuinka hienoja metsiä meillä on.

Ruska Valta
diakoniaharjoittelija