Murustaako.net 

Seurakunnan yhteinen blogi. Haluatko sinä jakaa ajatuksia uskosta ja elämästä Ulvilassa ?  

Blogiin pääset mukaan ottamalla yhteyttä Taneli Nurmenniemeen (044)7350 625

Hartauskirjoitus

Odotusta…odotusta?


Viime sunnuntaina oli Maria ilmestyspäivä. Enkeli ilmoittaa Marialle, tavalliselle nuorelle naiselle, hyvin merkittävän uutisen. Maria on epäileväinen, miten hänelle voi tapahtua näin ihmeellinen asia? Miten aivan tavallinen nuori nainen voidaan valita näin merkittävään tehtävään? Kuuliaisesti Maria ottaa tehtävän vastaan. Enkeli lupaa, että Jumala on hänen kanssaan koko ajan.


Odottaminen on välillä haasteellista, varsinkin kun ei oikein tiedä mitä odottaa. Epävarmaa on mitä tuleva tuo tullessaan ja mitä kaikkea matkanvarrella tulee vastaan. Maria oli nuori nainen, jolle raskaus oli outo asia ja sen ei vielä olisi pitänyt edes osua kohdalle. Maria sai vertaistukihenkilön Elisabetista, joka myös oli raskaana.


Tällä hetkellä me kaikki odotamme; odotamme mitä tapahtuu huomenna… ensi viikolla… kuukauden päästä… odotamme koska tämä on ohi. Kaikessa tässä auttaa jaettu huoli, kun oikein mietityttää ja ahdistus hiipii mieleen. Ota puhelu hyvälle ystävälle, perheen jäsenelle, joka on kauempana tai ammattilaiselle. Yksin ei kannata jäädä, Mariakaan ei jäänyt yksin. Hän riensi tehtävän saatuaan Elisabetin luo keskustelemaan huolistaan.


Haluan uskoa, että tämänkin odottamisen jälkeen vastaan tulee jotain yhtä ihanaa ja upeaa kuin uuden elämän alku pienen lapsen synnyttyä.


Siunausta jokaiselle tähän hetkeen ja tulevaan. Ollaan yhteydessä toistemme kanssa ja tuetaan toisiamme.


Vastaava lastenohjaaja Sanna Pihkoluoma