Avoimet päiväkerhot

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Aamupala (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Avoimet päiväkerhot siirtyvät sisälle ja aamupala palaa tauolta 7.9. alkaen. Aamupalalle ilmoittautuminen! Viesti viimeistään aamu kahdeksaan mennessä. Aamupala liukuvasti. Kullaalla välipala kerhon lopussa.

Ke Friitala 8.9. ja to Harjunpää 9.9. peruttu ohjaajien koulutuksen vuoksi!

Kirkkotupa ti 9.00-11.00 ja Friitala ke 9.00-11.00 Susanna Eerola 044 735 0633

Kirkkotuvan torstain kerho siirtyy 9.9. Kasvun kohtaamispaikkaan, Tehtaantie1. Susanna mukana 16.9. alkaen!

Harjunpää to 9.30.00-11.30 Sanna Pihkoluoma 044 735 0637

Kullaa joka toinen perjantai (parillinen viikko) 10.00-11.30 Tiina Saine 044 735 0638

Kullaan MLL:n perhekerhossa joka toinen perjantai (parittomat viikot) lastenohjaaja Tiina Saine paikalla.

Muistattehan että kerhoon tullaan täysin terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, vältetään lähikontakteja. Ohjaajat huolehtivat lelujen säännöllisestä pesusta ja puhdistuksesta. Eri ryhmillä on omat lelut.

Kiitos että ymmärrät järjestelyt ja tahdot toimia niiden mukaan.

Täyttäkää yhteystietolomake, jotta voimme tarvittaessa tiedottaa kerhojen muutoksista!

Perheen yhteystietolomakkeeseen tästä!

Kaksi vauvaa leikkii lattialla.