Avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, Koronan takia avoimiin päiväkerhoihin ainoastaan ilmoittautumisella!

Kirkkotupa ja Friitala Susanna Eerola 044 735 0633

Harjunpää Sanna Pihkoluoma 044 73 50637

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Aamupala (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Ryhmät jatkuvat helmikuussa 2.2. alkaen!

ti Kirkkotupa 9.00-11, Aamupala kerhon alussa 9-9.30 liukuvasti.

Huomio! ke Friitala Puistokerho jää taolle, osanottaja pulan vuoksi!

to Kirkkotupa vauvaryhmä 9.00-11 Aamupala kerhon alussa 9-9.30 liukuvasti.

to Harjunpää klo 9.30-11.30 Aamupala kerhon alussa 9.30-10 liukuvasti.

pe (parillinen viikko alkaen 29.1. ensimmäinen kerta kokonaan ulkona) Kullaa klo 10.00-11.30 (toistaiseksi ei tarvi ilmoittautua)

Muistattehan että kerhoon tullaan täysin terveenä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, vältetään lähikontakteja. Ohjaajat huolehtivat lelujen säännöllisestä pesusta ja puhdistuksesta. Eri ryhmillä on omat lelut.

Kiitos että ymmärrät järjestelyt ja tahdot toimia niiden mukaan.

Täyttäkää yhteystietolomake, jotta voimme tarvittaessa tiedottaa kerhojen muutoksista!

Perheen yhteystietolomakkeeseen tästä!

Kaksi vauvaa leikkii lattialla.
Avoin päiväkerho Verkko-live. Avoin päiväkerho kokoontuu verkossa.