Kokoontumisrajoitukset 16.1.- 30.1.2022

Seurakunnan jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset järjestetään normaalisti, ottaen huomioon terveysturvallisuus. Tiloihin voidaan ottaa 1/5 tilojen sallitusta henkilömäärästä.

Terveysturvallisuuden vuoksi Ulvilan ja Kullaan kirkoissa saa olla korkeintaan 70 henkeä ja Ulvilan kappelissa n. 30 henkeä läsnä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Maskisuositus on voimassa kaikissa tilaisuuksissa.

Muistotilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia. Papit ja kanttorit eivät koronatilanteen vuoksi osallistu muistotilaisuuksiin. Suositus on, että väkimäärää muistotilaisuuksissa rajoitettaisiin vahvasti.

Kastejuhlaan seurakunnan tiloissa voivat osallistua kastettavan lapsen perheen lisäksi isovanhemmat ja kummit. Pappi ei jää kahvitilaisuuteen.

Säännöllinen pienryhmien toiminta voi käynnistyä. Pienryhmällä tarkoitetaan alle 10 henkilön ryhmää, jonka osallistujajoukko pysyy samana. Mikäli ryhmä on suurempi, se tulee jakaa pienempiin ryhmiin. Pienryhmissä on huolehdittava turvaväleistä, tilojen väljyydestä sekä maskien käytöstä. Tarjoilun järjestäminen ei ole mahdollista. Kaikille avoimet ryhmät tulkitaan yleisötilaisuuksiksi, eikä niiden kokoontuminen ole mahdollista.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat auki 3.1.2022 alkaen ma-ti ja to klo 9-13.

Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla sekä sovittuina tapaamisaikoina.

Päivitetty 17.1.2022

___________________________________________________________________________________________________

 

Elämänkaaritapahtumia

Kastetut lapset
Nelli Ilona Aho
Minttu Liisa Marjatta Fetula

Kuolleet
Pekka Tuomo Oskari Korkeaoja 85 v Kullaalta
Aimo Antero Kleemola 88 v

Erkki Väinö Ilmari Kaukiainen 80 v