Jumalanpalvelukset näkyvät tällä paikalla suoratoistona sunnuntaisin kello 10 kesätauon jälkeen alkaen 23.8.2020

 

Jumalanpalvelukset
1.6. alkaen jumalanpalveluksia voidaan toteuttaa läsnäolevan seurakunnan kanssa. Ulvilan kirkossa pidetään 7.6.2020 alkaen jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10 ja Kullaan kirkossa noin joka toinen sunnuntai klo 12.00. Jumalanpalveluksessa kaikkien pitää noudattaa turvavälejä ja hyvää hygieniaa.

Ulvilan ja Kullaan kirkoissa merkitään virsikirjoilla paikat, johon seurakuntalainen voi istua niin, että turvavälit ovat kohdallaan. Saman perheen jäseniä turvaväli ei koske. Ehtoollisen toteuttamisesta annetaan tarkempia ohjeita messun alussa.

Kirkkoon tullessa on käytettävä kirkon ovella olevaa käsidesiä.
Kirkkoon ei pidä tulla, jos on flunssan oireita tai muita hengitystieoireita.
Jumalanpalvelukset lähetetään edelleen myös suoralähetyksinä, jotka ovat nähtävillä näillä sivuilla.

Kasteet, häät ja hautajaiset
Kirkkotilassa ja muissa seurakunnan tiloissa toteutettaviin kirkollisiin toimituksiin voi 1.6. lähtien osallistua yli 50 henkilöä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Henkilömäärä suhteutetaan aina 1-2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. Enimmäisosallistujamäärä Ulvilan ja Kullaan kirkoissa on 80 henkeä.

Toimituksien jälkeen perheen järjestämä kaste- tai hääjuhla tai muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Näissä enimmäisosallistujamäärä on 50 henkeä.

Konfirmaatiot
Kesän konfirmaatioita ei tämän hetkisen tiedon mukaan voida toimittaa normaalisti. Nuoret tullaan konfirmoimaan pienemmissä ryhmissä ja tilaisuuksista ilmoitetaan perheille tarkemmin myöhemmin.

Verkkohartaudet

Seurakunta jatkaa toimintaansa kesän aikana myös verkossa. Työntekijöiden verkkohartaudet julkaistaan seurakunnan kotisivuilla ja facebookissa.

Tiekirkko
Tiekirkkokausi 2020 on peruttu. Ulvilan kirkko on kuitenkin auki tutustumista ja hiljentymistä varten 23.6.-9.8.2020 klo 11-17 tiistaista perjantaihin ja sunnuntaisin. Paikalla on opas.

 

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 9.00 - 13.00.  Asiakaspalvelu toimii myös  puhelimitse 02 535 0600 tai sähköpostitse ulvila.srk@evl.fi .

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. He ovat käytettävissä sielunhoidollisiin keskusteluihin. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

____________________________________________________________________________________________________________________

Elämänkaaritapahtumia

Kastetut lapset
Vertti Antti Kalevi Lahdenranta
Linnea Eleonora Haaparanta
 

Vihityt
Tatu Petteri Johannes Kallioniemi ja Tiia-Maria Sofia Tuominen molemmat Ulvilan seurakunnasta
 

Kuolleet
Seppo Antero Pirinen  72 v Kullaalta
Eero Juhani Hautaviita  81 v
Marja-Liisa Lavikainen  83 v
Heli Marjut Ruohonen  62 v
____________________________