Varkkeja kerhossa.

Varhaisnuorille

Syysloman toiminta

Yhteistyössä Ulvilan vapaa-aikatoiminnan kanssa

Ma 24.10 Kaskelotissa toimintapäivä 1.-3.-luokkalaisille klo 10-14.

Ohjelmassa mm. pelailua, leikkeja , askartelua ja pieni välipala. Päivä on maksuton.

Ti 25.10 Retki Seinäjoelle Duudsonit Activyty Parkiin 4,-6.-luokkalaisille n klo 9-20.

Retken hinta 30€ (sis. kuljetuksen, pääsylipun, trampoliinisukat sekä juustoburgerin.

Ilmoittautuminen Ulvilan kaupungin nettisivujen kautta 7.-16.10.   www.ulvila.fi/retket

Lisätietoa:

Eeva-Liisa Rissanen 0447350627 /eeva-liisa.rissane@evl.fi

Julia Ojala 0400134890/ julia.ojala@ulvila.fi

Alakoululaisten kerhotoiminta

Olkkarit

Olkkari-toiminta on avointen ovien toimintaa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Olkkareihin voi tulla kun itselle sopii
ja sieltä saa lähteä, kun haluaa. Olkkareissa on paikalla koulutetut ohjaajat ja siellä voi tehdä läksyjä, pelailla, askarrella tai vaan olla kavereiden kanssa. Osassa Olkkareista on tarjolla pieni välipala. Olkkari on ilmainen. Tulethan paikalle täysin terveenä.

Seurakunnan järjestämät Olkkarit

Friitalan seurakuntakoti (Rauhantie 1) maanantaisin klo 13-16.  Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Susanna Eerola. (alkaa 5.9.)
Kaasmarkun Kalle (Leineperintie 7a) tiistaisin klo 14-16  Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen (alkaa 6.9.)

Olkkarit yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa

Mukulatorin Olkkari (Mukulamäentie 1) torstaisin klo 12-16.Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen, Sanna Anttila ja Emma Tiainen (alkaa 8.9.)

Aamuolkkarit Mukulatorilla Vanhakylän koulun ekaluokkalaisille klo 8-10 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Aamuolkkariin on ilmoittautuminen kaupungin nettisivujen kautta. Vapaista paikoista tiedustelut Julia Ojala 0400134890.
Ohjaajina: Julia Ojala kaupungin vapaa-aikaohjaaja ja Eeva-Liisa Rissanen seurakunnan nuorisotyönohjaaja.

Muut Kerhot

Tyttökerho Friitalan seurakuntakodilla (Rauhantie 1) keskiviikkoisin klo 16-17. Tyttökerhoon voivat osallistua myös eskarissa olevat. (alkaa 7.9.)

Tiedustelut

Ulvilan srk:n nuorisotyönohjaaja