Varkkeja kerhossa.

Varhaisnuorille

Syysloman toimintaa alakoululaisille

Yhteistyössä Ulvilan kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa:

Ma 25.10. klo 8- 21 retki Heurekaan.

Ti 26.10 klo 10-14 Kaskelottipäivä 1.-3.-luokkalaisille. Ohjelmassa mm. uintia ja tarjolla pieni välipala.

Ilmoittautuminen kaupungin nettisivujen kautta. Tarkemmat tiedot näistä päivistä tulee myöhemmin.

Seurakunnan omaa toimintaa

Kullaan puuhapäivä seurakuntakodilla ke 27.10 klo 10-14 alakoululaisille. Ohjelmassa pelailua, leikkejä, askartelua ja lounas.

Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta ulvilanseurakunta.fi/ilmoittautuminen 11.-17.10. (ilmoittautuminen alkaa klo 9)

Kullaan puuhapäivään ilmoittautuminen tästä linkistä

Tiedustelut:

Ulvilan seurakunnan nuorisotyönohjaaja

Eeva-Liisa Rissanen 044-7350627/eeva-liisa.rissanen@evl.fi

Olkkarit

Olkkarit alkavat viikolla 37. Olkkari-toiminta on avointen ovien toimintaa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Olkkareihin voi tulla kun itselle sopii
ja sieltä saa lähteä, kun haluaa. Olkkareissa on paikalla koulutetut ohjaajat ja siellä voi tehdä läksyjä, pelailla, askarrella tai vaan olla kavereiden kanssa. Osassa Olkkareista on tarjolla pieni välipala. Olkkari on ilmainen. Tulethan paikalle täysin terveenä.

Seurakunnan järjestämät Olkkarit

Friitalan seurakuntakoti (Rauhantie 1) maanantaisin klo 13-16. (alkaa ma 13.9.) Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Susanna Eerola.
Kaasmarkun Kalle (Leineperintie 7a) tiistaisin klo 14-16 (alkaa 14.9.) Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen

Olkkarit yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa

Mukulatorin Olkkari (Mukulamäentie 1) torstaisin klo 12-16.(alkaa 16.9.)Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen, Mari Kotolahti ja Sanna Anttila.

Aamuolkkarit Mukulatorilla Vanhakylän koulun ekaluokkalaisille klo 8-10 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Aamuolkkariin on ilmoittautuminen kaupungin nettisivujen kautta. Vapaista paikoista tiedustelut Mari Kotolahdelta 0400134890.
Ohjaajina: Mari Kotolahti kaupungin vapaa-aikaohjaaja ja Eeva-Liisa Rissanen seurakunnan nuorisotyönohjaaja.

Muut Kerhot

Tyttökerho Friitalan seurakuntakodilla (Rauhantie 1) keskiviikkoisin klo 16-17 (alkaa ke 8.9.) Tyttökerhoon voivat osallistua myös eskarissa olevat.

Tiedustelut

Ulvilan srk:n nuorisotyönohjaaja