Varkkeja kerhossa.

Varhaisnuorille

Digiolkkariin QR-koodilla Tämän padletin QR-koodi

Alakoululaisten Olkkarit
Olkkari-toiminta on avointen ovien toimintaa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Olkkareihin voi tulla kun itselle sopii ja sieltä saa lähteä, kun haluaa. Olkkareissa on paikalla koulutetut ohjaajat ja siellä voi tehdä läksyjä, pelailla, askarrella tai vaan olla kavereiden kanssa. Osassa Olkkareista on tarjolla pieni välipala. Olkkari on ilmainen. Tulethan paikalle täysin terveenä.

Seurakunnan järjestämät Olkkarit

Friitalan seurakuntakoti (Rauhantie 1) maanantaisin klo 13-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Susanna Eerola.
Kaasmarkun Kalle (Leineperintie 7a) tiistaisin klo 14-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Pauliina Seppä.
Harjunpään seurakuntakoti (Katinhännäntie 15) 1.-4..-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 13-15.30. Ohjaajat Tiina Saine ja Mia Ruoholinna.

Olkkarit yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa

Mukulatorin Olkkari (Mukulamäentie 1) torstaisin klo 12-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen, Mari Kotolahti ja Sanna Anttila.
Koskin koulu (Koskitie 2) keskiviikkoisin klo 13-15.30. Alkaa syksyn  2020 aikana. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Mari Kotolahti

Ulvilan kaupungin järjestämät Olkkarit

Kaskelotin nuorisotila (Pappilantie 2) maanantaisin klo 12-15 . Ohjaajat Emma Tiainen ja Julia Salmi.
Harjunpään koulu tiistaisin klo 15-18. Ohjaaja Mari Kotolahti.

Tiedustelut

Ulvilan srk:n nuorisotyönohjaaja