Varkkeja kerhossa.

Varhaisnuorille

Kesän 2023 kouluikäisten leirit

1. leiri 1.-3.-luokkalaisille 26.-28.6.2023  (hinta 30€)

2. leiri 4.-6.-luokkalaisille 29.6.-2.7.2023 (hinta 40€)

Molemmat leirit pidetään Kokemäellä Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa. Ilmoittautuminen leireille 2.-7.5. seurakunnan nettisivujen kautta.

Pääsiäisen jälkeen tulee leirimainos sekä linkki ilmoittautumiseen, joka avautuu 2.5. klo 9.

Olkkarit

Olkkari-toiminta on avointen ovien toimintaa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Olkkareihin voi tulla kun itselle sopii
ja sieltä saa lähteä, kun haluaa. Olkkareissa on paikalla koulutetut ohjaajat ja siellä voi tehdä läksyjä, pelailla, askarrella tai vaan olla kavereiden kanssa. Osassa Olkkareista on tarjolla pieni välipala. Olkkari on ilmainen. Tulethan paikalle täysin terveenä.

Seurakunnan järjestämät Olkkarit

Friitalan seurakuntakoti (Rauhantie 1) maanantaisin klo 13-16.  Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Susanna Eerola.
Kaasmarkun Kalle (Leineperintie 7a) tiistaisin klo 14-16  Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen

Olkkarit yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa

Mukulatorin Olkkari (Mukulamäentie 1) torstaisin klo 12-16.Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen, Sanna Anttila ja Emma Tiainen

Aamuolkkarit Mukulatorilla Vanhakylän koulun ekaluokkalaisille klo 8-10 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Aamuolkkariin on ilmoittautuminen kaupungin nettisivujen kautta. Vapaista paikoista tiedustelut Julia Ojala 0400134890.
Ohjaajina: Julia Ojala kaupungin vapaa-aikaohjaaja ja Eeva-Liisa Rissanen seurakunnan nuorisotyönohjaaja.

Muut Kerhot

Tyttökerho Friitalan seurakuntakodilla (Rauhantie 1) keskiviikkoisin klo 16-17. Tyttökerhoon voivat osallistua myös eskarissa olevat.

Tiedustelut

Ulvilan srk:n nuorisotyönohjaaja