Tule mukaan banneri - säännölliset ryhmät ja kerhot ulvilan seurakunnassa

Ulvilan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille

Erilaisia ryhmiä, kerhoja, kuoroja ym. kokoontuu seurakunnassa viikoittain. Löydä itsellesi sopiva ryhmä.

30.8.2021

Kokoontumisrajoituksia ei enää ole

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 27.8.2021 antamallaan määräyksellä kumonnut henkilömäärärajoitukset ja lähikontaktin välttämisvelvoitteet Satakunnan alueella. Määräys astuu voimaan 27.8.2021 ja voimassa toistaiseksi.

Seurakunnan toimintaa voidaan 27.8.2021 alkaen järjestää ilman henkilömäärärajoituksia, eikä kahden metrin turvaväliä tarvitse enää noudattaa.

Nyt on mahdollista aloittaa kaikkien piirien, kerhojen ja kuorojen toiminta. Seuratkaa seurakuntatietoja ja tulkaa rohkeasti mukaan.

Jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muistotilaisuuksiin ei ole määritelty sallittua osallistujamäärää, mutta suotavaa on, että edelleen ollaan väljästi, huolehditaan käsien pesusta ja eletään terveysturvallisesti.

Jumalanpalveluksia välitetään suoratoistona ja kotisivuille tehdään myös muuta hartausohjelmaa.

Seurakunnan työntekijöihin, myös diakoniatyöntekijöihin saa parhaiten yhteyden puhelimella tai sähköpostilla.

Kirkkoherranvirasto on auki normaalisti arkisin klo 8-15.