Toimintaa lapsiperheille

Ulvilan seurakunnan lapsityö tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Säännöllisen toiminnan lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin.

Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaan!

Kastepuun 2017 kastettujen helmet lehtineen

2017 Kastettujen rukoushelmiä voi noutaa

Kirkkoherranvirastosta klo 8-15.

Helmiä toimitetaan pyynnöstä päiväkerhopisteisiin, Kullaa srk-koti, Harjunpään srk-koti, Friitalan srk-koti ja Kirkkotupa. Ota yhteyttä lapsityöntoimistoon 044 73 50 637!

Syksyn 2018 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt!

2014 ja 2013 syntyneet. Päiväkerhoryhmiä kokoontuu useassa kerhopisteessä ympäri Ulvilaa, aamupäivällä.

Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lapsityön toimistosta 044 73 50 637.

Lapsen päiväkerhoryhmä ilmoitetaan kotiin ensisijaisesti sähköpostilla 27.4. mennessä, mukana tulee ohje kerhopaikan vahvistamisesta. Tarkista myös roskaposti kansio 27.-30.4. välisenä aikana!

3-vuotiaiden päiväkerhoon ilmoittautuminen pe 11.5.

2015 syntyneet. Ilmoittaudu sähköisesti! Lomakkeeseen tästä!

Lomake aukeaa pe 11.5. klo 8 Jos et voi ilmoittautua sähköisesti, soita 11.5. klo 8-15 numeroon 044 73 50 633/Susanna Eerola.

3-vuotiaille on tarjolla 2 tunnin päiväkerhoja Friitalassa ja Kirkkotuvassa.

Lapsen päiväkerhoryhmä ja ohjaajat ilmoitetaan kotiin ensisijaisesti sähköpostilla 18.5. mennessä, mukana tulee ohje kerhopaikan vahvistamisesta. Tarkista myös roskaposti kansio!

Kesäkerhoihin ilmoittautuminen 14.-17.5.2017

Kesäkerhot on tarkoitettu vuosina 2010-2014 syntyneille lapsille. Kesäkerhot kokoontuvat kesäkuussa kolmen viikon ajan 4.-21.6. kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan. Kerhoryhmiä on eri kerhopisteissä ympäri Ulvilaa aamu- tai iltapäivällä. Ilmoittautumislomakkeesta löytyvät kaikki vaihtoehdot.

Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu sähköisesti! Lomake aukeaa sivuilta 14.5. klo 7  lomakkeeseen tästä!

Jos et voi ilmoittautua sähköisesti, soita 14.5. klo 7-17 numeroon 044 73 50 637.

Lapsen kesäkerhoryhmä ilmoitetaan kotiin ensisijaisesti sähköpostilla 24.5. mennessä. Tarkista myös roskaposti kansio 24.-30.5. välisenä aikana! Kesäkerholaisten määrästä riippuen, suunnitteilla on omaa kesäkerhoa kouluikäisille 1-3 lk, siitä lisätietoa 22.5. mennessä.

Tiedustelut: Sanna Pihkoluoma 044 73 50 637

Tänä vuonna 3-vuotta täyttävä Ulvilalainen, kutsumme sinut ja saattajasi la 9.6. klo 10 tutustumaan kotikirkkoosi.

Saat ihmetellä seinien korkeutta ja paksuutta sisällä ja ulkona, kuunnella äänesi kaikua holveissa, haistella tervan tuoksua ym.

Mehua ja keksiäkin on tarjolla kaikille osallistujille.

Tapaat paikalla lastenohjaajat Susanna Eerolan ja Tiina Saineen. Muistattehan pukeutua sään mukaisesti olemme hetken ulkona.

Ilmoittaudu mukaan  ma 4.6. mennessä!   Lomakkeeseen tästä!

Avoimet päiväkerhot

Kullaa 12.1.18 klo 10, Kirkkotupa 16. ja 18.1.18 klo 9.30, Friitala 17.1.18 klo 9.30 ja Harjunpää 19.1.18 klo 10

Syksyn 2018 vauvakamari

Uusi ryhmä aloittaa 22.8.

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!

ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.

Mukulatorilla joka toinen keskiviikko klo 11-13,

Mukavaa yhdessäoloa keskustellen ja arkea jakaen, kahvia, teetä ja mehua tarjolla, mukaan voit ottaa omat eväät. Mukaan saat tulla joustavasti vauvan ehdoilla, aloitamme kahvihetkellä. Ryhmään voi liittyä koko kevään ajan.

Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Lisätietoa lapsityöntoimistosta 044 73 50 637

Kuvaus: http://worldartsme.com/images/mom-hugging-son-clipart-1.jpg

Äitien ja lasten toiminnallinen ilta Vanha-Pappilan pihassa (Pappilantie 7)

ke 9.5. klo 16.30-18.30 välisenä aikana.

Hauskaa yhteistä puuhaa ja pientä evästä. Pukeutuminen sään mukaisesti.

Ilmoittautuminen iltaan 8.5. mennessä! Ilmoittautumiseen tästä!

044 73 50 637/Sanna Pihkoluoma

Isien ja lasten metsäkerho kerran kuukaudessa lauantaina klo 10.

Metsäkerhossa isä, isoisä tai muu lapselle tärkeä mies puuhailee yhdessä lapsen kanssa leppoisasti luonnon keskellä. Seurakunta tarjoaa mehun ja kahvin, omat makkarat ja vaahtokarkit mukaan. Kerho kokoontuu eripaikoissa. Nettisivuja seuraamalla löydät lisätietoa.

Kevään metsäkerhot kerhon kokoontumis aika ja paikka päivitetään nettisivuilla ja facebookissa aina lähempänä ajankohArkikahvila

Leppoisaa yhdessäoloa Friitalan seurakuntakodissa (Rauhantie 1, Ulvila). Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua sekä pientä evästä.

Lastenohjaaja Susanna Eerola 044 73 50 633

Arkiolohuone ja Arkikahvila ovat jääneet lomalle!

Kiitos kaikille kauden aikana mukana olleille. Vielä pääset mukaan puuhailemaan yhdessä, lauantaina 26.5. Kerhojen ja lapsikuoro Tähtösten kevätkonserttiin klo 12  ja konsertin jälkeen Kirkkotuvan pihaan keväthulinoihin!

Syyskuussa kokoonnutaan yhteiseen luontotapahtumaan Vanha-Pappilan pihassa su 2.9. klo 15 aloitetaan luomakunnansunnutain messulla ja jatketaan monenlaisella luontopuuhalla ja päivällisellä. Arkikahvilan  ja Arkiolohuoneen ovia availlaan syyskuusta lähtien, seuraile ilmoittelua täällä ja facebooksivuilla.

Kirkon ovella