Pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat kaiken ikäiset lapset tervetulleita. Alle 4-vuotias voi osallistua yhdessä oman aikuisen; vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin kanssa.

Pyhäkoulutyön tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulu opettaa lasta tuntemaan sen kristillisen uskon, jonka piiriin hänet on kasteessa otettu.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan avoin päiväkerho

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.