Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan avoin päiväkerho

Isien ja lasten metsäkerho

kokoontuu 20.10.18 klo 10
Rekitaipaleen järvellä.
Nähdään Silokallion parkkipaikalla (Silokalliontie 160) Kerhon aluksi.

Friitalan pyhäkoulu

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen seurassa.
Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.