OHJE SEURAKUNTAKOTIEN VUOKRAUKSEEN

• Kaikkien seurakunnan tilojen varaukset hoidetaan kirkkoherranvirastolla.

• Tiloja vuokrataan klo 8-21 välisenä aikana. Vuokra sisältää 6 tuntia seurakuntakodin käyttöä + 1 tunti loppusiivousta. Vuokra-aika alkaa ovien avauksesta. Jos tilaisuus päättyy ennen ajan loppumista, siitä tulee ilmoittaa vahtimestarille. Muussa tapauksessa vahtimestari tulee suorittamaan lopputyöt ja mahdollisesti tilan valmistelemisen seuraavan päivän tilaisuutta varten heti vuokra-ajan päätyttyä.

• Jos em. aika ei riitä tilaisuuden pitämiseksi, on mahdollista varata lisätunteja lisätuntihinnalla. Niistä on kuitenkin sovittava erikseen mahdollisimman hyvissä ajoin (mielellään vähintään viikkoa ennen tilaisuutta).

• Tilaisuuspäivän vahtimestariin tulee ottaa yhteyttä viikkoa ennen tilaisuutta, jolloin sovitaan tarkempi aikataulu ovien avaukselle ja selvitetään mahdollinen lisätuntitarve ym. käytännön asiat (liputus, opastus). Vahtimestarin yhteystiedot saa kirkkoherranvirastolta.

• Edellisenä päivänä tapahtuvasta tilan koristelusta tai keittiön käytöstä peritään klo 15.00 jälkeen tuntimaksu, sitä aikaisemmasta ajasta ei peritä maksua. (Poikkeus: maksua ei peritä, jos toinen tilaisuus estää ennen klo 15.00 valmistelun)

• Tilavuokraan kuuluu astioiden ja koneiden käyttö. Pöytäliinoista peritään erikseen käytön mukaan vuokra/liinoitettu pöytä.

• Seurakunnallamme on ympäristödiplomi, minkä johdosta suoritamme jätteiden lajittelua tiloissamme. Jokaiselle jätejakeelle on omat säiliönsä keittiöissä sekä ulkona, vahtimestari opastaa lajittelussa. Jos ei halua suorittaa lajittelua, roskat tulee viedä mukanaan omaan jätekeräykseen.

• Keittiötilojen (myös lattiat) siivous kuuluu tilojen varaajalle ja muiden tilojen vahtimestarille.

• Mahdollisista vuokraukseen liittyvistä muutoksista tai peruutuksesta, tulee ilmoittaa heti kirkkoherranvirastoon (peruutukset) tai vahtimestarille (muut muutokset).