Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila
Puh. 02-535 0600 (vaihde)

Ulvilan kirkon vieressä sijaitseva kirkkotupa on rakennettu v. 1969 ja se koostuu A- ja B-rakennuksesta. A-rakennuksessa sijaitsee iso seurakuntasali, joka on jaettavissa väliseinällä pieneen ja isoon saliin. Lisäksi siellä on päiväkerhon tiloja. B-rakennuksessa sijaitsee henkilökunnan sosiaalitilat ja päiväkerhon tila.

Kirkkotuvan salia vuokrataan juhlakäyttöön ja sinne mahtuu maksimissaan 150 henkilöä. Salista on erotettavissa pienempi tila, johon mahtuu maksimissaan 64 henkilöä.

Vuokrausasiaa hoitaa kirkkoherranvirasto p. 02 5350 600.

Salia esittelee ja lisätietoja sen varustetasosta antaa vahtimestari Taina Kalliomäki, p. 044 7350 652.

Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Saarentie 5, 28450 Vanha-Ulvila

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.