Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kerhoissa vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat ja lapset leikkivät, laulavat, askartelevat ja hiljentyvät kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.
Kerhossa lapsi on oman aikuisen vastuulla
Kerhossa on tarjolla kahvia, mehua ja leipää, kahvimaksu 1 €/perhe. Sisäjalkineet on hyvä olla mukana.
Kerhon toimintaan voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa.

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin klo 16-17.15.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho