Koko perheen mustikkaretki

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Koko perheen mustikkaretki
Rekitaipaleenjärvi 7.9. klo 17-19.
Kokoontuminen Kullaalla Silokallion parkkipaikalla.

Kumisaappaat ja ulkoiluvaatteet, pieni ämpäri ja iloinen mieli, siinä eväät iloiselle mustikkaretkelle.
Rekitaipaleenjärven laavulla odottavat makkarat ja nokipannukahvi.
Matkaan pääsevät perheen pienimmätkin, sillä "polku" on helppokulkuinen, rattailla ja vaunuilla pärjää hyvin.
Yhdessä poimituista mustikoista valmistamme mustikkakeittoa. Jota pääsee maistelemaan yhteisellä aamiaisella ennen perhekirkkoa 1.10.

Varhaisnuorten kerho (Kaasmarkun Olkkari alakoululaisille)

Koululaisten Olkkari Kaasmarkun Kallessa tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa!

Friitalan avoin päiväkerho

0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua). Lapsi saa kerhossa ikäistään seuraa ja aikuinen tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.