Koko perheen mustikkaretki

Rekitaipaleenjärvi, Kullaa

Koko perheen mustikkaretki
Rekitaipaleenjärvi 7.9. klo 17-19.
Kokoontuminen Kullaalla Silokallion parkkipaikalla.

Kumisaappaat ja ulkoiluvaatteet, pieni ämpäri ja iloinen mieli, siinä eväät iloiselle mustikkaretkelle.
Rekitaipaleenjärven laavulla odottavat makkarat ja nokipannukahvi.
Matkaan pääsevät perheen pienimmätkin, sillä "polku" on helppokulkuinen, rattailla ja vaunuilla pärjää hyvin.
Yhdessä poimituista mustikoista valmistamme mustikkakeittoa. Jota pääsee maistelemaan yhteisellä aamiaisella ennen perhekirkkoa 1.10.

Ulvilan kirkko

Päiväkerhon ja lapsikuoron kevätkonsertti

Kaikkien kerholaisten ja lapsikuoron kevätkonsertti Ulvilan kirkossa.

Keväthulinat kirkkotuvan pihapiirissä

Koko perheen keväthulinat kirkkotuvan pihapiirissä. Mukavaa puuhaa koko perheelle. mm. pehmoeläinten match show
(ota oma pehmolelu "arvosteltavaksi") sekä keppihevosten esterata (voit ottaa oman keppihevosen mukaan),

Silokallio, Kullaa

Avoin saunailta Silokalliolla

Kaikille avoin saunailta Kullaan Silokalliolla. Luvassa saunomista, uimista, makkaranpaistoa, kahvittelua ja muuta pientä ohjelmaa. Ilta päättyy ehtoollishartauteen Silokallion kauniissa kappelissa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 23.5 mennessä. Kerrothan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.