Isien ja lasten metsäkerho

Saaren luontopolulla

Ulkoilua Saaren luontopolulla ja metsässä (Kulmalantie, Ulvila). Tavataan riippusillan kohdalla klo10. Omat makkarat ja vaahtokarkit mukaan!

Mukavaa yhdessäoloa metsässä. Kerhoon ovat tervetulleita myös isoisät ja kummit! Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kahvin ja mehun seurakunta tarjoaa. Lisätietoja Susanna Eerolalta ja Sanna Sepältä.

Tervetuloa avoimiin päiväkerhoihin - lasten ja aikuisten yhteisiin, monimuotoisiin kohtauspaikkoihin.
Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.
Kerhot ovat avoimia kaikille, niihin ei ole ikärajoja eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään avoin päiväkerho

Harjunpään avoin päiväkerho kokoontuu joka toinen perjantai (pariton viikko) 1,5 tunniksi kerrallaan.

Friitalan avoin päiväkerho

Avoimet päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan.