Nuortenilta

Mukulatori

Hartautta, viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa, kahvittelua ja vapaata oleilua nuorille 14-vuotiaasta ylöspäin.

Nuortenilta on kaikille avoin tilaisuus, suunnattu nuorille kasiluokkalaisista eteenpäin. Illankulku on pääpiirteittäin samankaltainen joka torstai. 18.30 pidetään hartaus, usein nuorten toteuttamana. Ohjelmaosuus voi olla vakavampaa pohdintaa taikka pöljäilyä. Loppuilta vietetään rupatellen ja pelaillen. Kahvia, teetä ja mehua on tarjolla vaihtelevin kastamisin.

Lauttaranta 7

Seurakunnan ohjelmaa Santrassa

Kaikille avoin eläkeväen kohtaamispaikka, os. Lauttaranta 7 kirjastoa vastapäätä.
Santra on avoinna arkisin klo. 9.30-13.30, tarjolla kahvia, yhdessäoloa, neuvontaa ja ohjelmatuokioita.
Tiistaisin klo.11.00-11.45 on viikoittain vaihtuvaa seurakunnan ohjelmaa.
Kauden päätös, keväistä ohjelmaa, grillausta, mukana Eläkkeensaajien kuoro.

Ulvilan kirkko

Messuavustajakoulutus vapaaehtoisille

Tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita suunnittelemaan ja toteuttamaan jumalanpalveluksia Ulvilan ja Kullaan kirkoissa.

Lauttaranta 7

Seurakunnan ohjelmaa Santrassa

Tiistaisin klo.11.00-11.45 on viikoittain vaihtuvaa seurakunnan ohjelmaa.
22.5. grillausta