Nuortenilta

Mukulatori

Hartautta, viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa, kahvittelua ja vapaata oleilua nuorille 14-vuotiaasta ylöspäin.

Nuortenilta on kaikille avoin tilaisuus, suunnattu nuorille kasiluokkalaisista eteenpäin. Illankulku on pääpiirteittäin samankaltainen joka torstai. 18.30 pidetään hartaus, usein nuorten toteuttamana. Ohjelmaosuus voi olla vakavampaa pohdintaa taikka pöljäilyä. Loppuilta vietetään rupatellen ja pelaillen. Kahvia, teetä ja mehua on tarjolla vaihtelevin kastamisin.

Seurakuntailta (Keskiviikkoretki Varsinais-Suomeen)

Keskiviikkoretki Varsinais-Suomeen. Matkalla käydään muun muassa Karinaisten kirkossa, Kyrössä, Pöytyän kirkossa ja Pappilamuseossa sekä Yläneen kirkossa. Matkan hinta noin 35 €/hlö (osanottajamäärästä riippuen) sisältäen matkan, ruokailun ja opastuksen. Lähtö Kirkkotuvalta klo 8.30 ja UIvilan kirjastolta klo 8.40. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 8.8. mennessä puh. 02-5350 600.