Murustaako.net 

Seurakunnan yhteinen blogi. Haluatko sinä jakaa ajatuksia uskosta ja elämästä Ulvilassa ?  

Blogiin pääset mukaan ottamalla yhteyttä Taneli Nurmenniemeen (044)7350 625

 

Hartauskirjoitus

                                          

Lepo 

Tänä keväänä on jouduttu pysähtymään. On vietetty aikaa oman perheen kesken tai ihan yksin. On opeteltu monenlaisia uusia tapoja olla yhteydessä muihin. Kaikenlainen uusi väsyttää. On tärkeää osata levätä, olla tekemättä ja ajattelematta mitään.  

Jumala itse neuvoo meitä lepäämään. Kun jumala oli luonut maailman, ensimmäisen suuren valon joka valaisi maailman. Taivaan kannen ja vedet sen alla. Maan kamaran ja siihen kasvamaan isot ja pienet kasvit. Vihreät ja värikkäät. Kaikki kauniin ja tärkeän. Kun Jumala oli luonut auringon erottamaan päivän yöstä sekä kuun ja tähdet valaisemaan pimeää yötä. Maailma oli valmis ottamaan vastaan kaikenkokoiset eläimet ja lopuksi ihmisen. Jumala katseli luomistyötään ja oli tyytyväinen. Sitten Jumala lepäsi, hän ei tehnyt mitään.  

Jumala neuvoo meitäkin lepäämään, unohtamaan kaiken touhun ja ajattelun, vain olemaan kukin omalla tavallaan. Kun luet tätä, minä olen jo lomalla. Olen päättänyt tänä kesänä levätä, olla ja tehdä vain sitä mikä tuntuu hyvältä. Tiedän, että Jumala haluaa minunkin lepäävän. 

Anna-Mari Kaskisen sanoin: Jumala loi vielä ihmisen kauniiseen maailmaan tähän. Meitäkin neuvoo ohjaten: levätkää lapseni vähän. (Laulusta, Jumala loi niityn kukkivan) 

Vastaava lastenohjaaja Sanna Pihkoluoma 

(Hartaus videoituna löytyy verkokerhostawww.ulvilanseurakunta.fi/lapset-ja-perheet)