Varkkeja kerhossa.

Varhaisnuorille

Syysloman ohjelmaa

Ti 20.10. Toimintapäivä eskari-3-luokkalaisille Kaskelotin nuorisotilassa klo 10-14.
Ohjelmassa uintia, askartelua, pelejä ja leikkejä ja välipala.
Päivän hinta 3€ (uintimaksu).
Mukaan mahtuu 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ke 23.10. Syysloman retki Seikkailupuisto Huikeeseen 11-vuotiaista ylöspäin.

Lähtö Kaskelotilta klo 11.15 ja paluu samaan paikkaan n. klo 18.
Retken hinta 30€ sis. liput kiipeilyyn ja Pumptrackille ja ruokailun ja vakuutuksen.
Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen kaikkiin syysloman tapahtumiin 28.9.-11.10 välisenä aikana www.ulvila.fi/leirit.

Toimintapäivät järjestetään yhteistyössä Ulvilan seurakunnan ja Ulvilan vapaa-aikapalvelujen kanssa.

Alakoululaisten Olkkarit
Olkkari-toiminta on avointen ovien toimintaa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Olkkareihin voi tulla kun itselle sopii ja sieltä saa lähteä, kun haluaa. Olkkareissa on paikalla koulutetut ohjaajat ja siellä voi tehdä läksyjä, pelailla, askarrella tai vaan olla kavereiden kanssa. Osassa Olkkareista on tarjolla pieni välipala. Olkkari on ilmainen. Tulethan paikalle täysin terveenä.

Seurakunnan järjestämät Olkkarit

Friitalan seurakuntakoti (Rauhantie 1) maanantaisin klo 13-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Susanna Eerola.
Kaasmarkun Kalle (Leineperintie 7a) tiistaisin klo 14-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Pauliina Seppä.
Harjunpään seurakuntakoti (Katinhännäntie 15) 1.-4..-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 13-15.30. Ohjaajat Tiina Saine ja Mia Ruoholinna.

Olkkarit yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa

Mukulatorin Olkkari (Mukulamäentie 1) torstaisin klo 12-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen, Mari Kotolahti ja Sanna Anttila.
Kullaa (Kaupungin nuorisotila) keskiviikkoisin klo 14-16. Ohjaajat Eeva-Liisa Rissanen ja Mari Kotolahti

Ulvilan kaupungin järjestämät Olkkarit

Kaskelotin nuorisotila (Pappilantie 2) maanantaisin klo 12-15 . Ohjaajat Emma Tiainen ja Julia Salmi.
Harjunpään koulu tiistaisin klo 15-18. Ohjaaja Mari Kotolahti.

Tiedustelut

Ulvilan srk:n nuorisotyönohjaaja