Vuoden 2021 Rippikouluihin ilmoittautuminen

Vuonna 2006 ja sitä ennen syntyneille seurakunnan jäsenille ilmoittautuminen rippikouluun alkaa ma 12.10. nettisivujen kautta.

Muualla rippikoulun käyvät sopivat seurakuntaan tutustumisjaksosta nuorisotyönohjaajien kanssa. Heiltä saa passin, jonka avulla tutustutaan oman seurakunnan toimintaan ja se palautetaan esim. nuorteniltaan jollekin ohjaajista.

Kysymykset rippikouluun liittyen Silja Vaurio 044-7350 629, Riku Pakarinen 044-7350 615 ja Jemina Kinisjärvi 044-7350 628

 

Näin ilmoittaudut 2021 vuoden rippikouluun

Ennen ilmoittautumislomakkeen avaamista, lue kaikki info mitä tällä sivulla on. Sitten sinnulla on kaikki tieto, mitä tarvitset täyttääksesi lomakkeen. 

Rippikoulu alkaa alkujaksolla. Valitessasi ryhmää huomioi, että sinun on varattava kalenterista myös alkujakson päivät. Alkujakson aikana on rippikouluun liittyviä tapaamisia yhteensä noin 6 kertaa iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikki nämä tapaamiset ovat pakollisia. Katso myös leirin ja konfirmaation ajat.

Linkistä pääset ilmoittautumislomakkeeseen. Kaikki tähdellä merkityt kohdat on pakko täyttää, jotta voit lähettää lomakkeen.

Ryhmistä on valittava yhteensä kuusi. Numeroi kuusi leiri-/ rippikouluvaihtoehtoa. nro 1. ensimmäinen toive ja nro 6. viimeisin toive. Lomake ei lähde eteenpäin ilman kuutta toivetta. Jos haet päivärippikouluun, niin sinne on tilaa, eikä sinua laiteta muihin ryhmiin. Jos haet leirille, mutta et pääse kaikkiin kuuteen hakemaasi ryhmään, niin soita meille soittopäivinä. Pyrimme huomioimaan ainakin terveydentilaan liittyvät esteet. Joissain tapauksissa myös yksittäinen lomamatka tai sukujuhla luetaan esteeksi. Soittopäivät ovat Ma 12.10. ja Ti 13.10. klo 9-20.

Täytä henkilötiedot, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja osoitteet tarkasti. Tarkista ne ennen lomakkeen lähettämistä.

Järjestelmä lähettää onnistuneesta ilmoittautumisesta viestin sähköpostiin.

ILMOTTAUDU TÄSTÄ   Lue kuitenkin ensin loput infot: 

 

Miten pääsen kaverin kanssa samaan ryhmään?

Voit toivoa yhtä kaveria samaan ryhmään. Kaveritoive kohdassa ensin ilmoittautuva kirjoittaa kaverinsa nimen. Kun hän painaa lähetä nappulaa, ilmoittaa järjestelmä kaverikoodin. Koodi näkyy myös sähköpostissa, joka tulee ilmoittautuneelle. Tämä koodi pitää antaa kaverille. Seuraavana ilmoittautuva kirjoittaa kyseisen koodin kaveritoive kohtaan. Näin ohjelma yhdistää kaverit toisiinsa. Aina jos toinen kavereista siirretään eri ryhmään, siirtyy myös toinen. Pysytte näin aina samassa ryhmässä. Sopikaa etukäteen myös, että laitatte ryhmätoiveet samaan järjestykseen. Useampaa kaveria ei voi toivoa.

 

Miten pääsen toivomaani ryhmään? ​​​

  • Valitse kuusi sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Laita nro 1. Ensimmäinen toiveesi. 2. Toinen toive, jne..
  • Sovi, että laitatte kaveritoiveesi kanssa samat ryhmät ja samaan järjestykseen. Sopikaa, kumpi ilmoittautuu ensin ja lähettää ilmoittauduttuaan koodin toiselle. (Kaveritoive ei ole pakollinen) Kaverikoodilla linkitetyt parit pääsevät aina samaan ryhmään.
  • Jos joku ryhmä ei sovi sinulle niin ilmoita siitä puhelimitse soittopäivinä Siljalle, Jeminalle tai Rikulle

Käytännössä aina kaikki ovat päässeet viimeistään 3. toivomaansa ryhmään. toivotaan että jako menee näin hyvin myös tällä kertaa.

 

Koska tiedän mihin ryhmään pääsen?

Ryhmäjaon teko alkaa heti ilmoittautumisajan loputtua. Tieto omasta ryhmästä lähetetään sähköpostilla sekä rippikoululaisen että vanhempien sähköposteihin marraskuun puolivälissä. Tarkistathan että olet kirjoittanut kaikki sähköpostiosoitteet oikein? Huom! Olethan kirjoittanut kohtaan rippikoululaisen sähköpostiosoite, rippikoululaisen oman sähköpostiosoitteen. Vanhempien sähköpostiosoitteelle on oma paikka.

 

Vuoden 2021 Ryhmät

Hiihtis

Aloitusjakso 21.1.-3.2.

Leirijakso 20.-26.2. Pitkäjärvi, Kokemäki

Konfirmaatio  14.3.  klo 10.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 95 e

Pitkäjärven vapaa-ajan keskuksessa. 3hlön huoneet, huoneissa vessa ja suihku https://www.pitkajarvi.fi/fi/

 

Pääsiäinen 1.

Aloitusjakso 28.1.-10.2.

Leirijakso 31.3.-5.4. Silokallio, Kullaa

Konfirmaatio 18.4. klo 10.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 80 e

Lyhyempi leirijakso. Porin seurakuntien leirikeskus Silokallio Kullaalla Joutsijärven rannalla. 4hlön huoneet, huoneissa vessa ja suihku.   https://www.kirkkoporissa.fi/toimintakeskukset/silokallio

 

Pääsiäinen 2.

Aloitusjakso 4.-17.2.

Leirijakso 31.3.-5.4. Silokallio, Kullaa

Konfirmaatio 18.4. klo 13.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 80 e

Lyhyempi leirijakso. Porin seurakuntien leirikeskus Silokallio Kullaalla Joutsijärven rannalla. 4hlön huoneet, huoneissa vessa ja suihku.   https://www.kirkkoporissa.fi/toimintakeskukset/silokallio

 

Päivölä 1.

Aloitusjakso 4.-17.3 Kullaalla, tervetulleita myös Ulvilalaiset

Leirijakso 7.-13.6.   Päivölä, Valkeakoski

Konfirmaatio  20.6 klo 13.00 Kullaan kirkko

Leirimaksu: 95 e

Päivölä 1:n Alkujakso ja konfirmaatio pidetään Kullaalla. Ryhmään tervetulleita ovat silti ihan kaikki. Opisto Valkeakoskella. Paljon rakennuksia, saunojen yhteydessä uima-allas. Uimaranta ei ihan pihapiirissä, mutta pienen kävelymatkan päässä   https://www.paivola.fi/fi/

 

Päivölä 2.

Aloitusjakso 18.-31.3.

Leirijakso 21.-27.6. Päivölä, Valkeakoski

Konfirmaatio 4.7. klo 10.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 95 e

Opisto Valkeakoskella. Paljon rakennuksia, saunojen yhteydessä uima-allas. Uimaranta ei ihan pihapiirissä, mutta pienen kävelymatkan päässä   https://www.paivola.fi/fi/

 

Oivanki

Päiväretkiä, yöt leirikeskuksessa

Aloitusjakso 15.-28.4.

Leirijakso 28.6.-5.7. Oivanki, Kuusamo

Konfirmaatio 18.7. klo 10.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 200e

Nuorisokeskus Kuusamossa. Teemme useampana päivänä kävelyretken kansallismaisemiin. Yöt nukumme leirikeskuksessa. Poikkeamme pohjoisen matkamuistomyymälään. https://www.oivanki.fi/etusivu

 

Päivölä 3.

Aloitusjakso 29.4.-12.5.

Leirijakso 12.-18.7. Päivölä, Valkeakoski

Konfirmaatio 25.7. klo 10.00 Ulvilan kirkko

Leirimaksu: 95 e

Opisto Valkeakoskella. Paljon rakennuksia, saunojen yhteydessä uima-allas. Uimaranta ei ihan pihapiirissä, mutta pienen kävelymatkan päässä   https://www.paivola.fi/fi/

 

Päivärippikoulu

Aloitusjakso 6.-19.5.

Perusjakso 6.-13.6. Ulvilan seurakunnan tiloissa

Konfirmaatio 20.6. klo 10.00 Ulvilan kirkko

Ei maksua

Järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. https://www.ulvilanseurakunta.fi/vanha-pappila

Rippijuhlia vietetään rippikoulun käyneen ja konfirmoidun nuoren kunniaksi. Nuorelle rippijuhlat ovat tärkeä aikuistumisjuhla.

Rippijuhlien järjestäminen

Konfirmaatio on osa ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua. Konfirmaatiota vietetään joko sunnuntain messun yhteydessä tai omana erillisenä messunaan. Konfirmaatiomessu kestää yleensä 1-2 tuntia. Kirkot ovat konfirmaatiomessuissa usein hyvin täynnä, joten paikalla kannattaa olla ajoissa.

Konfirmaatio tapahtuu jumalanpalveluksessa

Vuoden 2020 jäljellä olevat ryhmät:

10. Syysloman ripari 
La 10.10. Infopäivä Mukulatorilla klo 11-14
Vanhempainilta Mukulatorilla Ma 12.10 klo 17-18
Leiri Kokemäen Pitkäjärvellä 19.-23.10.
Konfirmaatio 1.11. klo 10