Seeli Toivion konsertti Sello ja laulu soi

Seeli Toivio

Ulvilan kirkko

Sellisti ja laulaja Seeli Toivio esiintyy Ulvilan kirkossa. Tervetuloa!

Sellisti ja laulaja Seeli Toivio esiintyy Ulvilan kirkossa keskiviikkona 16.8. klo 18-alkavassa, noin tunninpituisessa konsertissa. Sello soi mm. J. S. Bachin sellosarjoja ja Toivio laulaa muutaman kauniin laulun, jotka hän sellollaan säestää. Seeli Toivio on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia), hän on esiintynyt kotimaan lisäksi myös laajasti ulkomailla ja levyttänyt useita levyjä. Toivio ylsi viime vuonna Toivo Kuula -laulukisassa finaaliin ja voitti erikoispalkinnon; oopperadebyyttinsä hän teki Wagnerin Erdana. Toivion sello on yli 200-vuotias - hän myös kertoo soittimestaan musiikin lomassa. Tervetuloa tunnelmalliseen sellon ja laulun iltaan.

Vapaa pääsy, ohjelma 10e (käteinen). Levyostoissa käyvät lisäksi kortit ja MobilePay.

www.seelitoivio.com
  • Musiikki Musiikki