Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Olkkari toimii avoimien ovien periaatteella. Voit olla kerhossa haluamasi ajan veran. Voit tehdä läksyjä, pelailla, leikkiä ja askarrella. Kerhossa on pieni välipala tarjolla noin klo 13-14.30. Olkkari toteutetaan yhteistyössä Ulvilan kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille

Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa mukaan.