Isien ja lasten metsäkerho

Rekitaipaleenjärvellä

Rekitaipaleen järvellä. Nähdään Kulhantien varressa, lähellä retkipaikkaa.

Retkelle ovat tervetulleita kaikki miehet yhdessä läheisen lapsen kanssa. Ottakaa mukaanne sään mukainen ulkoiluvarustus sekä eväät (grillaausmahdollisuus). Seurakunta tarjoaa kahvia, mehua, sinappia ja ketsuppia.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille

Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa mukaan.