Pyhäkoulu

Friitalan seurakuntakodin pyhäkoulu parillisten viikkojen keskiviikkoina.
Pyhäkoulussa tutustutaan raamatunkertomuksiin ja kirkkovuoden teemoihin, askarrellaan ja lauletaan.
Alle 4-vuotiaat oman aikuisen kanssa.
Ohjaajana Minna Eerola

Seurakunnan nettisivuilta, pyhäkoulun omalta sivulta löytyy pyhäkoululaisen henkilötietolomake sen kannattaa käydä täyttämässä kun osallistuu pyhäkouluun.
Sähköpostilla lähetetään tärkeitä tiedotteita koskien pyhäkoulua.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille

Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa mukaan.