Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Kerho alkaa aamupalalla klo 9-9.30, sen jälkeen lyhyt alkuhetki, Leikkiä ja askartelua. Lopussa yhteinen laululeikkihetki. Mukaan voi tulla miten parhaiten perheelle sopii.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille

Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa mukaan.