Pikkuväen kirkko

Tervetuloa pikkuväenmittaiseen kirkkohetkeen!

Kirkon jälkeen jaetaan vuonna 2019 kastettujen ulvilalaisten lasten kastehelmet ja nautitaan kirkossa kirkkososeet ja -kahvit.

Pyhäpäivä: 1. sunnuntai loppiaisesta
Saarnaaja: Olli-Matti Vuori
Kanttori: Katri Järvisalo-Hoffström
Avustajat: Minna Kyrkkö, Susanna Eerola, Sanna Pihkoluoma

Kirkossa jaetaan kastehelmet niille, joiden helmet ovat olleet kirkon kastepuussa. Pikkuväenkirkko on suunniteltu erityisesti pienille ihmisille. Kirkkohetki pitää sisällään mm. hellittelylauluja (isommat voivat ottaa oman pehmon mukaan) ja soittamista.

Ulvilan kirkko

Messu Ulvilan kirkossa ja saarnan aikana pyhäkoulu

Naisten raamattupiiri

Tervetuloa raamattupiiriin!