Isien ja lasten jouluinen metsäkerho

Retkeilemme Antinkartanon kodalla (Kotatie) Jouluisissa tunnelmissa.

Mukaan retkelle ovat tervetulleita kaikki miehet yhdessä läheisen lapsen kanssa. Mukaanne tarvitsette eväät (esimerkiksi makkaraa ja vaahtokarkkeja, retkipaikalla on grillausmahdollisuus) Seurakunta tarjoaa kahvia, mehua, ketsuppia ja sinappia. Merkitsemme oikean tienristeyksen lyhdyllä.

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään Avoin päiväkerho

Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 15.30-16.45.