Arkiolohuone

Jouluinen arkiolohuone friitalan seurakuntakodissa (Rauhatie 1), Kinkkukiusaus, salaatti, punajuuri, luumukiisseli ja pipari. tonttujumppaa, jouluista puuhaa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Ilmainen arkilounas tarjolla klo 17-17.30. Ovet suljetaan klo19. Tervetuloa yhdessä tai yksin joulun tunnelmaan!

Ulvilan kirkko

Rauhanyhdistyksen järjestämä Joululauluilta

Joululauluilta ja iltahartaus Ulvilan kirkossa

Kullaan kirkkotie 52

Diakoniavastaanotto Kullaan seurakuntakodissa

Diakoniavastaanotto Kullaan srk-kodilla klo 10-12.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).