Friitalan pyhäkoulu

Friitalan pyhäkoulu kokoontuu joka toinen keskiviikko Lähteellä illan yhteydessä. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat vanhemman seurassa. Pyhäkoulu ovet avoinna klo 18-19 ja erikseen ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa Pyhäkouluun!

Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita.
Pyhäkoulun ohjaajana Minna Eerola

Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

Mukulatori

Mukulatorin Olkkari-kerho alakoululaisille

Mukulatorin Olkkari torstaisin klo 12-16. Olkkari on avoin kaikille alakoululaisille.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho