Perhekonsertti Jukka Salminen

Koko perheen iloinen perhekonsertti Kirkkotuvassa. Esiintymässä laulaja lauluntekijä Jukka Salminen. Iloinen mukaansa tempaava konsertti jossa ei varmasti tarvitse istua paikallaan.

Konsertin jälkeen puurotarjoilu

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.