Jukka Salmisen Perhekonsertti

Koko perheen iloinen perhekonsertti Kirkkotuvassa. Esiintymässä laulaja lauluntekijä Jukka Salminen. Iloinen mukaansa tempaava konsertti jossa ei varmasti tarvitse istua paikallaan.
Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertin jälkeen puurotarjoilu

Ulvilan kirkko

Messu Ulvilan kirkossa ja saarnan aikana pyhäkoulu

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.