Isien ja lasten metsäkerho

Kullaalla

Siltainsuon laavulla. Retkipaikkaan saavutaan Kylmälahdentietä pitkin. Odotamme teitä oikean metsätien päässä.

Isien ja lasten metsäretki on tarkoitettu kaikille lapsille yhdessä heille läheisen miehen kanssa. Ottakaa mukaan sään mukainen ulkoiluvarustus sekä eväät (retkipaikassa grillausmahdollisuus) seurakunta tarjoaa kahvin, mehun, ketsupin ja sinapin.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti