Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

.

Ulvilan kirkko

Saarnapyhis

Ensi sunnuntaina 24.11. Messun yhteydessä Saarnan aikana saarnapyhis Asehuoneessa.

Elokuvailta

Tähti (kesto 1 t 23 min, ikäraja 7 v)
Animaatio ensimmäisestä joulusta.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).