Friitalan Avoin päiväkerho

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa lyhyellä alkuhetkellä joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Pienen välipalan (1euro/perhe) jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Ulvilan kirkko

Saarnapyhis

Ensi sunnuntaina 24.11. Messun yhteydessä Saarnan aikana saarnapyhis Asehuoneessa.

Elokuvailta

Tähti (kesto 1 t 23 min, ikäraja 7 v)
Animaatio ensimmäisestä joulusta.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).