Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa aamupalalla (1€/perhe), jonka jälkeen siirrytään alkuhetkeen joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Alkuhetken jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Kerho alkaa aamupalalla klo 9

Kaasmarkun Kalle

Kaasmarkun Kallen Olkkari alakoululaisille

Kallen Olkkari alakoululaisille tiistaisin klo 14-16.

Tervetuloa mukaan.

Friitalan Avoin päiväkerho