Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Kerho kestää 1,5 tuntia. Kerho alkaa aamupalalla (1€/perhe), jonka jälkeen siirrytään alkuhetkeen joka sisältää hartauden, lauluja ja loruja. Alkuhetken jälkeen leikitään vapaasti. Kerhossa on myös mahdollisuus askarteluun.

Ulvilan kirkko

Saarnapyhis

Ensi sunnuntaina 24.11. Messun yhteydessä Saarnan aikana saarnapyhis Asehuoneessa.

Elokuvailta

Tähti (kesto 1 t 23 min, ikäraja 7 v)
Animaatio ensimmäisestä joulusta.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho