Puuhakerho alakouluikäisille Kullaan srk-kodilla klo 17-18.30

Kullaan seurakuntakoti

Puuhakerho on tarkoitettu alakoulussa oleville lapsille. Kerhossa leikitään, pelaillaan, askarrellaan, leivotaan ja pidetään pieni hartaus. Kerho on ilmainen. Kerhon ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Eeva-Liisa Rissanen

Eeva-Liisa Rissanen

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.