Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.

Tyttökerho on tarkoitettu alakoululaisille ja myös eskarilaiset ovat tervetulleita.

Kerhon aikana mm. leikitään, pelaillaan, askarrellaan, pidetään hartaus ja joskus myös leivotaan.

Kerhonohjaajina toimivat Anja ja Hannu Hinkkala.

Kullaan seurakuntakoti

Kullaan Avoin päiväkerho

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.