Kirkkotuvan Avoin vauvakerho

Avoin vauvakerho on tarkoitettu pääsääntöisesti pienen alle 1 vuotiaan kanssa kotona oleville vanhemmille, kerhoon ovat tervetulleita myös kotona olevat isommat sisarukset. Kerhoon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).
Vauvaperheiden vanhemmat tapaavat muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhossa toimitaan samassa tilassa koko kerhon ajan. Aikuiset ja lapset toimivat koko kerhon ajan yhdessä. Lapsen huoltaja on ensisijaisesti vastuussa omasta lapsestaan kerhon aikana.

.

Kullaan kirkko

Tervetuloa!

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Friitalan Avoin päiväkerho