Isien ja lasten metsäkerho

Metsäretki kokoontuu Rekitaipaleen järvellä (Pysäköinti Kulhantien varteen).

Mukaan ovat tevetulleita kaikki miehet yhdessä läheisen lapsen kanssa. mukaan tarvitsette sään mukaisen ulkoiluvarustuksen sekä eväät (Retkipaikassa grillausmahdollisuus)Seurakunta tarjoaa kahvin, mehun, ketsupin ja sinapin.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho