Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Rentoa yhdessäoloa keskustellen ja arkea jakaen, kahvia, teetä ja mehua tarjolla, mukaan voit ottaa omat eväät. Mukaan saat tulla joustavasti vauvan ehdoilla, aloitamme kahvihetkellä. Ryhmään voi liittyä koko kauden ajan.
Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.

Friitalan Avoin päiväkerho