Perheiden metsäretki Saaren luontopolulle

Muu tila

Tervetuloa syksyisen hämärään lähimetsään. Taskulamppujen valossa tutkaillaan metsää ja tehdään tehtäviä koko perheen voimin.

Kokoontuminen Saaren riippusillan parkkipaikalla, Kulmalantie. Parkkipaikka on pieni, reippaat voivat jättää auton Kirkkotuvalle parkkiin ja kävellä sieltä.

Mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen, istuinalustan, OMAN MUKIN, TASKULAMPUN jokaiselle, heijastimen ja seikkailumieltä. Seurakunta tarjoaa retkieväät.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho