Perheiden metsäretki Saaren luontopolulle

Muu tila

Tervetuloa syksyisen hämärään lähimetsään. Taskulamppujen valossa tutkaillaan metsää ja tehdään tehtäviä koko perheen voimin.

Kokoontuminen Saaren riippusillan parkkipaikalla, Kulmalantie. Parkkipaikka on pieni, reippaat voivat jättää auton Kirkkotuvalle parkkiin ja kävellä sieltä.

Mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen, istuinalustan, OMAN MUKIN, TASKULAMPUN jokaiselle, heijastimen ja seikkailumieltä. Seurakunta tarjoaa retkieväät.

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään Avoin päiväkerho

Perheiden jouluaskarteluilta

Kirkkotuvalla (Saarentie 5)
klo 15.00-18.00 välisenä aikana.
TULE MUKAAN KUN SINULLE SOPII!