Jakarandan konsertti

Ulvilan kirkko

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
Tuotto lähetystyölle Suomen Lähetysseuran kautta.

Jakaranda tuo terveisiä Afrikasta laulaen, soittaen ja tanssien. Yhtyeen ohjelmisto koostuu eteläisen Afrikan musiikista ja afrikkalaisvaikutteisesta kotimaisesta musiikista.
Konsertin jälkeen Kirkkotuvassa kahvit ja Lähetystuokio, jossa Mirja ja Urpo Raunio kertovat Kiinan nykytilanteesta ja työstään Itä-Aasiassa n. klo 15.30.

Luvian mieskuoron Joulu, loisteesi luo -konsertti

Luvian mieskuoron joulukonsertti Joulu, loisteesi luo, johtajana Sanna Kuusisto.
Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 €. Osa konsertin tuotosta Ulvilan seurakunnan diakoniatyölle.

Porin kamarikuoron Joulu-konsertti

Pysähtyneen talviyön kauneutta ja joulun tunnelmaa Porin kamarikuoron Joulu -konsertissa, johtajana Sanna Kuusisto.
Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 15 euroa. Osa konsertin tuotosta Ulvilan seurakunnan diakoniatyölle.

Kullaan kirkko

Kullaan kyläkuoron konsertti Hiutaleet hiljaa leijailee

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.