Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.

Tyttökerho on tarkoitettu alakoululaisille ja myös eskarilaiset ovat tervetulleita.

Kerhon aikana mm. leikitään, pelaillaan, askarrellaan, pidetään hartaus ja joskus myös leivotaan.

Kerhonohjaajina toimivat Anja ja Hannu Hinkkala.

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään Avoin päiväkerho

Perheiden jouluaskarteluilta

Kirkkotuvalla (Saarentie 5)
klo 15.00-18.00 välisenä aikana.
TULE MUKAAN KUN SINULLE SOPII!