Friitalan pyhäkoulu

Friitalan pyhäkoulu kokoontuu joka toinen keskiviikko Lähteellä illan yhteydessä. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat vanhemman seurassa. Pyhäkoulu ovet avoinna klo 18-19 ja erikseen ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa Pyhäkouluun!

Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita.
Pyhäkoulun ohjaajana Minna Eerola

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho