Perhelenkki, lähtö Kirkkotuvalta

Muu tila

Kerran kuussa järjestettävä kaikille halukkaille tarkoitettu yhteinen liikuntatuokio. Teemme iloisessa seurassa kävellen sopivan mittaisen lenkin.
Kierrämme Saaren lenkin.

Syksyllä lenkkeilemme yhdessä myös 27.9., 18.10. ja 1.11. Paikka saattaa vaihdella, seuraa ilmoituksia.

Liikkuva Seurakunta Susanna Eerola 044 7350 633

Kullaan kirkko

Tervetuloa!

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Friitalan Avoin päiväkerho