Perhelenkki

Muu tila

Kerran kuussa järjestettävä kaikille halukkaille tarkoitettu yhteinen liikunta tuokio. Teemme iloisessa seurassa kävellen sopivan mittaisen lenkin.

Syksyllä lenkkeilemme yhdessä myös 27.9., 18.10. ja 1.11. Paikka saattaa vaihdella, seuraa ilmoituksia.

Liikkuva Seurakunta Susanna Eerola 044 73 50 633

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin 0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
Ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Friitalan Avoin päiväkerho