Tyttökerho

Tyttökerho Friitalan srk-kodilla keskiviikkoisin 16.-17.15.

Tyttökerho on tarkoitettu alakoululaisille ja myös eskarilaiset ovat tervetulleita.

Kerhon aikana mm. leikitään, pelaillaan, askarrellaan, pidetään hartaus ja joskus myös leivotaan.

Kerhonohjaajan toimii Anja ja Hannu Hinkkala.

Vauvakamari

Vauvakamari - vertaistukiryhmä ensiäideille!
ensimmäistä lastaan odottaville ja ensimmäisen alle 6 kk lapsen kanssa kotona oleville äideille.
Pikkutuvassa, Kirkkotuvan pihapiirissä joka toinen torstai klo 12.30-14.30, parittomat viikot.

Arkiolohuone

Mahdollisuus tulla viettämään aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa. Lupa istahtaa ruokapöytään ja osallistua yhteisiin hetkiin tai vain oleskella ja rupatella. Ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kirkkotuvan Avoin päiväkerho

Avoin0-5 vuotiaille lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille tarkoitettu kerho, johon voi vapaasti tulla (ei tarvitse ilmoittautua).