Friitalan pyhäkoulu

Friitalan pyhäkoulu kokoontuu joka toinen keskiviikko Lähteellä illan yhteydessä. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, alle 4-vuotiaat vanhemman seurassa. Pyhäkoulu ovet avoinna klo 18-19 ja erikseen ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa Pyhäkouluun!

Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja eletään kirkkovuoden mukana.
Lauletaan tuttuja ja uusia lasten hengellisä lauluja.
Pyhäkoulussa saa uusia kavereita.
Pyhäkoulun ohjaajana Minna Eerola

Friitalan Avoin päiväkerho

Harjunpään seurakuntakoti

Harjunpään Avoin päiväkerho

Perheiden jouluaskarteluilta

Kirkkotuvalla (Saarentie 5)
klo 15.00-18.00 välisenä aikana.
TULE MUKAAN KUN SINULLE SOPII!